Avui 4 anys després d'haver estat desallotjats i traslladats durant tres anys a l’IES
Multitudinaria Concentració al CEIP Sa Torre de Manacor per reclamar la finalizatció d'unas obres que fa més de 4 anys que varen comnençar, Necessitam la Torre de Ses Puntes JA!!
La Conselleria es va comprometre, ara ja fa un any, a posar en marxa tots els procediments necessaris perquè el curs 2023-2024 l'espai de la Torre de Ses Puntes, teòrica segona fase de les obres de reforma i adaptació de l'edifici
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/12/2022 - 06:39:00
rehivindicació, organitzada per les famílies, es vol recordar a les institucions la situació en la que ens trobam tota la comunitat educativa ja fa més de quatre anys. El canvi de centre d'infantil, a centre d'infantil i primària

MULTITUDINARIA CONCENTRACIÓ AL CEIP SA TORRE DE MANACOR PER RECLAMAR LA FINALITZACIÓ D’UNES OBRES QUE FA MÉS DE 4 ANYS QUE VAREN COMENÇAR. Necessitam la Torre de Ses Puntes JA!!. Les famílies de l'escola de Sa Torre de Manacor es varen concentrar dimecres dia 7 per mostrar que no hi ha espai a l'escola malgrat el compromís del Sr. Antonio Morante Villa, Director General de Planificació, Ordenació i Centres, en totes les reunions mantingudes amb ell.

Amb aquesta rehivindicació, organitzada per les famílies, es vol recordar a les institucions la situació en la que ens trobam tota la comunitat educativa ja fa més de quatre anys. El canvi de centre d'infantil, a centre d'infantil i primària, portava el compromís d'adaptar l'edifici per assegurar espai per a tots els infants.

Alhora també reclamar a l'Ajuntament que compleixi el seu compromís per adaptar la plaça de Sa Torre com a part de l'espai obert del centre amb més obres i com a espai més segur, fet que evitarà que les nines i nins

Avui quatre anys després d'haver estat desallotjats i traslladats durant tres anys a l’IES Manacor, per fer les reformes a l'escola , unes reformes que havien de durar un any, quan hem pogut tornar a la nostra escola ens trobam amb el fet que no s'han complert cap dels terminis ni compromisos que havia agafat la Conselleria, ara encara ens falta pati, aula de psicomotricitat, sala de mestres i sobretot, el curs que ve, faltaran aules.

La Conselleria es va comprometre, ara ja fa un any, a posar en marxa tots els procediments necessaris perquè el curs 2023-2024 l'espai de la Torre de Ses Puntes, teòrica segona fase de les obres de reforma i adaptació de l'edifici, fos una realitat, però encara no han fet res, no hi ha ni el projecte fet. No volem que passi el mateix que a la primera fase que era d'un any i va suposar-ne tres, es vol denunciar la situació de la nostra escola i l'incompliment per part de la Conselleria.

Alhora també reclamar a l'Ajuntament que compleixi el seu compromís per adaptar la plaça de Sa Torre com a part de l'espai obert del centre amb més obres i com a espai més segur, fet que evitarà que les nines i nins estiguin a altes temperatures durant els mesos de primavera i tardor i la necessitat d'haver de traslladar infants a IES Manacor per poder fer educació física. Des del CEIP SA TORRE hem agafat el compromís de fer diferents actes de protesta fins aconseguir que les obres estiguin acabades del tot.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado