L’Ajuntament de Felanitx obre les reserves en línia de l’Escola rural
L’Ajuntament de Felanitx ha obert un lloc web amb tota la informació sobre l’escola rural de Son Proenç i mitjançant la qual els usuaris poden fer reserves telemàticament
L’aforament és de 12 persones. Es poden fer reserves d’una a tres dies i, per exemple, reservar l’allotjament per 3 dies té un cost de 360 €.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/12/2023 - 06:16:00
Son Proenç i mitjançant la qual els usuaris poden fer reserves telemàticament. En aquest sentit, cal dir que a partir de 2024 només es podran fer reserves telemàticament a través d’aquesta plataforma en línia

L’Ajuntament de Felanitx obre les reserves en línia de l’Escola rural de Son Proenç en un nou lloc web. A partir de 2024 només es podran fer reserves telemàticament. L’Ajuntament de Felanitx ha obert un lloc web amb tota la informació sobre l’escola rural de Son Proenç i mitjançant la qual els usuaris poden fer reserves telemàticament. En aquest sentit, cal dir que a partir de 2024 només es podran fer reserves telemàticament a través d’aquesta plataforma en línia.

Al web si pot accedir per l’adreça electrònica sonproenç.felanitx.org. L’escola rural està ubicada a la direcció: 1 era volta, 80 (Polígon 22- parcel·la 88) de Felanitx. El recinte disposa de dues zones: una dedicada a habitatge i allotjament i una altra a sala d’actes. Així es poden reservar per un màxim de tres dies separat o conjuntament els diferents espais i amb una antelació de 90 dies.

El recinte disposa de dues zones: una dedicada a habitatge i allotjament i una altra a sala d’actes. Així es poden reservar per un màxim de tres dies separat o conjuntament els diferents espais i amb una antelació de 90 dies.

L’aforament és de 12 persones. Es poden fer reserves d’una a tres dies i, per exemple, reservar l’allotjament per 3 dies té un cost de 360 €. La reserva inclou l’ús de l’habitatge que disposa de cuina, sala d’estar, habitacions i bany. Les instal·lacions poder ser utilitzades per la població en general, tant residents al municipi de Felanitx com no residents, “sempre que les activitats a realitzar estiguin relacionades amb un ús social, recreatiu, educatiu o esportiu i que siguin respectuoses amb l’entorn i el medi ambient”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo